contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Jr.NBA

Verdens sejeste skoleturnering

_H1A0996_exposure.JPG

I Danmark har NBA udnævnt BørneBasketFonden som officiel samarbejdspartner, og det er dermed BørneBasketFonden, der står for at afholde Jr. NBA-skoleturneringen i Danmark. Den nuværende kontrakt med NBA lyder på fire år. I foråret 2017 blev turneringen spillet for første gang hvor 30 skoleklasser og fritidsklubber deltog. Året efter i 2018 voksede turneringen til 60 skoleklasser og fritidsklubber og i år (2019) har vi 90 folkeskoleklasser og fritidsklubber med.

Fredag 14. juni 2019 afholdes det store finalestævne i Gentofte.

Skolerne og fritidsklubberne kommer fra hele Danmark, lige fra Aarhus, Odense, Ballerup, Svendborg, Næstved, Slagelse, Hørsholm og København. Hvert skoleklasse eller fritidsklub deltager med hver 15 spillere fra 4. og 5. klasse. Det betyder, at i år bliver ialt 1350 danske børn del af verdens bedste basketball-liga. 

Skolerne og klubberne har selv udvalgt spillerne til holdene, som efter lodtrækning har fået tildelt et ægte NBA-holdnavn og dertilhørende originale NBA-spilleruniformer.

Ved finalen deltager også en spiller fra NBA, som vil træne børnene og stille op til foto, autografskrivning, snak og masser af ’highfives’

Forud for turneringen har holdene haft mulighed for at træne med en professionel basketballtræner fra BørneBasketFonden.

jr. nba selection camp

Hvert år, i forbindelse med Jr. NBA skoleturneringen, sender vi to unge spillere - en pige og en dreng - afsted på Selection Camp. I samarbejde med Danmarks Basketball Forbund vælges to talenter som tidligere har deltaget i Jr. NBA Danmark. På Campen mødes piger og drenge udvalgt fra hele Europa samt Mellemøsten. I år 2019 gik turen til Bologna i Italien.

Læs om turen her

Læs mere om Jr. NBA Danmark her