contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

SFO Basket Camp j foto Dan Møller.jpg

Mini Camp i Gentofte i Påskeferien

BørneBasketFonden, SISU Basketball og DGI Basket tilbyder i fællesskab muligheden for at komme på 3 dages basketball camp i påskeferien for børn fra 3. til 6. klasse. Campen er d. 21. til 23. marts (mandag -  onsdag) og bliver afholdt i Gentofte _Sports Arena i tidsrummet 9.00 til 15.00.

Campen er for alle uanset niveau og bliver kørt af nogle super dygtige trænere fra SISU. Den ansvarlige træner er den dansktalende amerikaner Erick Vigansky, som har meget stor erfaring både som ungdomstræner og spiller på højeste niveau i Danmark.

Så kom og vær med uanset om du er øvet eller nybegynder, pige eller dreng, så får du helt sikkert både en sjov oplevelse og bliver en bedre basketballspiller af at deltage på denne camp. 

Der vil være masser af sjov og individuelt udfordrende træning, og du vil møde en masse andre børn på din egen alder og de sejeste basket trænere.

Der er i alt 50 pladser på Campen, og prisen er kun 500 kr. Som en del af prisen får man uanset hvor man bor en sej camp t-shirt.

Så hvis du har lyst til deltage, så skynd dig ind og tilmeld dig ved følge et af de nedenstående link:

 

Tilmelding på www.dgi.dk/201609156029 senest d.16 marts