contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

SFO Basket Camp j foto Dan Møller.jpg

SFO Camp i Aarhus i efterårsferien

BørneBasketFonden, DBBF, DGI Basketball og Bakken Bears Basketball tilbyder i fællesskab muligheden for at komme på 3 dages basketball camp i efterårsferien (uge 42) for børn fra 0. til 3. klasse. Campen er fra d. 12. oktober til 14. oktober ( mandag – onsdag) og bliver afholdt i Søndersø Hallen i tidsrummet 9.00.til 15.00.

Campen er for alle uanset niveau og bliver kørt af super dygtige trænere fra Værløse. Den ansvarlige træner er Jens Jensen, som har meget stor erfaring som ungdomstræner.

Så kom og vær med uanset om du er øvet eller nybegynder, pige eller dreng, så får du helt sikkert både en sjov oplevelse og bliver en bedre basketballspiller af at deltage på denne camp. 

Der vil være masser af sjov, leg, motion, konkurrencer og holdsport, og du vil møde en masse andre børn på din egen alder og de sejeste baskettrænere.

Prisen er 400 kr. for at deltage, plus 75 kr. hvis man gerne købe en bold.  

Så hvis du har lyst til deltage, så skynd dig ind og tilmeld dig på DGI’s hjemmeside ved følge nedenstående link, der kun 50 pladser på campen.

CAMP UGE 42: http://www.dgi.dk/basketball/arrangementer/201509156042