contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

SFO Basket Camp j foto Dan Møller.jpg

SFO Camp på Frederiksberg i påskeferien

BørneBasketFonden, og Falcon Basket tilbyder i fællesskab muligheden for at komme på 3 dages basketball camp i påskeferien (uge 13) for børn fra 0. til 3. klasse. Campen er fra d. 21. marts til 23. marts ( mandag – onsdag) og bliver afholdt i Bülowsvejshallen i tidsrummet 9.00 til 15.00.

Campen er for alle uanset niveau og bliver kørt af nogle super dygtige trænere. Den ansvarlige træner er Jens Laulund, som har  erfaring som ungdomstræner og spiller på højeste niveau i Danmark.

Så kom og vær med uanset om du er øvet eller nybegynder, pige eller dreng, så får du helt sikkert både en sjov oplevelse og bliver en bedre basketballspiller af at deltage på denne camp. 

Der vil være masser af sjov, leg, motion, konkurrencer og holdsport, og du vil møde en masse andre børn på din egen alder og de sejeste basket trænere.

Prisen er 450 kr. , som en del af prisen får man en sej camp t-shirt og en drikkedunk samt mulighed for tilkøb af bold for 75 kr. 

Så hvis du har lyst til deltage, så skynd dig ind og tilmeld dig på DGI’s hjemmeside ved følge nedenstående link, der kun 50 pladser på campen.

CAMP UGE 13: www.dgi.dk/201609156017